[Ecoxarxa del Bages] Fwd: OBRIM FORN-ABRIMOS PANADERÍA!!
Esteve Badia
badia.orive a gmail.com
dll jul 7 14:21:20 CEST 2014
Reenvio aquest missatge dels forners Farah i Idris.
---------- Forwarded message ----------
From: Farah Samper <ummahmednur a hotmail.es>
Date: 2014-07-07 14:05 GMT+02:00
Subject: OBRIM FORN-ABRIMOS PANADERÍA!!
To: "horabages a gmail.com" <horabages a gmail.com>
Hola amics del pa!
Després de molt temps sense notícies nostres, ja us podem explicar el
perquè de tant silenci: *OBRIM EL NOSTRE FORN!!*
Hem arreglat un antic forn a Manresa (C/ Major 15), un obrador amb forn de
llenya obert fa més de 100 anys per el que han passat vàries famílies de
forners i que ara continuem nosaltres. Farem tot tipus de pans artesans
seguint l'estil que ja coneixeu bé dels nostres cursos:* bones farines,
massa mare, temps i "carinyo". *També especialitats dolces i salades per
tots els gustos. Podeu mirar la nostra web (encara en construcció):
www.elfornantic.com o facebook: www.facebook.com/elfornantic
També dir-vos que junt amb l'Ànnia Monreal (www.breadbites.org) hem escrit
un llibre per a forners casolans que s'ha publicat recentment: *"Guía para
elaborar pan en casa" de GeoPlaneta*. El podeu trobar ja a la majoria de
llibreries. Es una guia senzilla amb tota la tècnica ben explicada i
receptes pràctiques, esperem que us agradi, es per a vosaltres!
Farem una petita *inauguració del forn el próxim DIMECRES 9 de 6 a 8.30 de
la tarda*. Esteu tots convidats i ens faria molta il.lusió veure-us per
aquí. Us agrairem molt si podeu reenviar aquest missatge a qui li pugui
interessar, gràcies.
Salutacions a tothom i fins aviat,
Idris i Farah.
_____________________________________________________________________________
Hola amigos del pan!
Después de mucho tiempo sin noticias nuestras, al fin os podemos contar el
porqué de tanto silencio: *ABRIMOS NUESTRA PANADERÍA!*
Hemos arreglado una antigua panadería en Manresa (C/ Major 15), un obrador
con horno de leña que se abrió hace más de 100 años, por el que han pasado
varias familias de panaderos y que ahora continuamos nosotros. Haremos todo
tipo de panes artesanos con el estilo que ya conocéis bien de nuestros
cursos: *buenas harinas, masa madre, tiempo y cariño*. También
especialidades dulces y saladas para todos los gustos. Podeis mirar
nuestra web (aún en construcción): www.elfornantic.com o facebook:
www.facebook.com/elfornantic
También deciros que junto con Ànnia Monreal (www.breadbites.org) hemos
escrito un libro para panaderos caseros que se ha publicado
recientemente: *"Guía
para elaborar pan en casa" de GeoPlaneta*. Ya está en la mayoría de
librerías. Es una guía sencilla con toda la técnica bien explicada y
recetas prácticas, esperamos que os guste, es para vosotros!
Haremos una pequeña *inauguración de la panadería el próximo MIÉRCOLES
9 de 6 a 8.30 de la tarde*. Estáis todos invitados y nos haría mucha
ilusión veros por aquí. Os agradeceremos mucho si podéis reenviar este
mensaje a quien pueda interesarle, gracias.
Muchos saludos y hasta pronto,
Idris y Farah.
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.ecoxarxes.cat/pipermail/bages/attachments/20140707/5b7c3d11/attachment-0001.htm>
More information about the Bages
mailing list