<div dir="ltr"><div>Reenvio aquest missatge dels forners Farah i Idris.<br></div><br><div class="gmail_quote">---------- Forwarded message ----------<br>From: <b class="gmail_sendername">Farah Samper</b> <span dir="ltr"><<a href="mailto:ummahmednur@hotmail.es">ummahmednur@hotmail.es</a>></span><br>
Date: 2014-07-07 14:05 GMT+02:00<br>Subject: OBRIM FORN-ABRIMOS PANADERÍA!!<br>To: "<a href="mailto:horabages@gmail.com">horabages@gmail.com</a>" <<a href="mailto:horabages@gmail.com">horabages@gmail.com</a>><br>
<br><br>
<div><div dir="ltr"><br>Hola amics del pa!<br> <br>Després de molt temps sense notícies nostres, ja us podem explicar el perquè de tant silenci: <strong>OBRIM EL NOSTRE FORN!!</strong><br> <br>Hem arreglat un antic forn a Manresa (C/ Major 15), un obrador amb forn de llenya obert fa més de 100 anys per el que han passat vàries famílies de forners i que ara continuem nosaltres. Farem tot tipus de pans artesans seguint l'estil que ja coneixeu bé dels nostres cursos:<strong> bones farines, massa mare, temps i "carinyo". </strong>També especialitats dolces i salades per tots els gustos. Podeu mirar la nostra web (encara en construcció): <a href="http://www.elfornantic.com/" target="_blank">www.elfornantic.com</a> o facebook: <a href="http://www.facebook.com/elfornantic" target="_blank">www.facebook.com/elfornantic</a><br>
<br>També dir-vos que junt amb l'Ànnia Monreal (<a href="http://www.breadbites.org/" target="_blank">www.breadbites.org</a>) hem escrit un llibre per a forners casolans que s'ha publicat recentment: <strong>"Guía para elaborar pan en casa" de GeoPlaneta</strong>. El podeu trobar ja a la majoria de llibreries. Es una guia senzilla amb tota la tècnica ben explicada i receptes pràctiques, esperem que us agradi, es per a vosaltres! <br>
<br>Farem una petita <strong>inauguració del forn el próxim DIMECRES 9 de 6 a 8.30 de la tarda</strong>. Esteu tots convidats i ens faria molta il.lusió veure-us per aquí. Us agrairem molt si podeu reenviar aquest missatge a qui li pugui interessar, gràcies.<br>
<br>Salutacions a tothom i fins aviat,<br> <br>Idris i Farah.<br>_____________________________________________________________________________<br> <br>Hola amigos del pan!<br> <br>Después de mucho tiempo sin noticias nuestras, al fin os podemos contar el porqué de tanto silencio: <strong>ABRIMOS NUESTRA PANADERÍA!</strong><br>
<br>Hemos arreglado una antigua panadería en Manresa (C/ Major 15), un obrador con horno de leña que se abrió hace más de 100 años, por el que han pasado varias familias de panaderos y que ahora continuamos nosotros. Haremos todo tipo de panes artesanos con el estilo que ya conocéis bien de nuestros cursos: <strong>buenas harinas, masa madre, tiempo y cariño</strong>. También especialidades dulces y saladas para todos los gustos. Podeis mirar nuestra web (aún en construcción): <a href="http://www.elfornantic.com/" target="_blank">www.elfornantic.com</a> o facebook: <a href="http://www.facebook.com/elfornantic" target="_blank">www.facebook.com/elfornantic</a><br>
<br>También deciros que junto con Ànnia Monreal (<a href="http://www.breadbites.org/" target="_blank">www.breadbites.org</a>) hemos escrito un libro para panaderos caseros que se ha publicado recientemente: <strong>"Guía para elaborar pan en casa" de GeoPlaneta</strong>. Ya está en la mayoría de librerías. Es una guía sencilla con toda la técnica bien explicada y recetas prácticas, esperamos que os guste, es para vosotros!<br>
<br>Haremos una pequeña <strong>inauguración de la panadería el próximo MIÉRCOLES 9 de 6 a 8.30 de la tarde</strong>. Estáis todos invitados y nos haría mucha ilusión veros por aquí. Os agradeceremos mucho si podéis reenviar este mensaje a quien pueda interesarle, gracias.<br>
<br>Muchos saludos y hasta pronto,<br> <br>Idris y Farah.<br><br>                                            <br><div>
<br></div>                                            </div></div>
</div><br></div>