[Vallesoc] Ultima sessió de debat del Pla Estratègic ESS

Emprenedoria emprenedoria a terrassa.cat
dic mar 15 09:46:13 CET 2017


Benvolguts/des,

Us convoquem a la última sessió de participació per acabar de configurar el Pla Estratègic d'Economia Social i Solidària de Terrassa.

La sessió es realitzarà el proper dilluns 20 de març a les 16h a la Sala d'actes de l'edifici  Vapor Gran c/Telers nº5, 2a planta, per poder debatre diferents temes que us proposem a continuació:


 *
Possible relació a d’establir entre l’ESS i les Administracions públiques.
 *
Possible relació a d’establir entre les empreses i iniciatives d’ESS i les altres organitzacions econòmiques.
 *
Possible relació a d’establir entre les empreses i iniciatives d’ESS i la ciutadania
 *
Torn obert per a propostes si encara no les heu pogut encabir en els diferents grups o via email.



Preguem confirmeu la vostra assistència a la reunió al següent correu electrònic: notus a notus-asr.org<mailto:notus a notus-asr.org>.



Gràcies a tots i totes per la vostra participació.



Us esperem.



Servei d'Emprenedoria i Economia Social
Ajuntament de Terrassa
C/ Telers nº5, passadís B, 1ª planta
(Edifici Vapor Gran), Terrassa
emprenedoria a terrassa.cat<mailto:emprenedoria a terrassa.cat>


Per donar-vos de baixa d'aquesta llista de distribució feu un correu a emprenedoria a terrassa.cat<mailto:emprenedoria a terrassa.cat>



________________________________
Aquest correu electrònic s'adreça exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació confidencial de l'Ajuntament de Terrassa. El seu contingut és per a l'ús exclusiu de les persones destinatàries i, conseqüentment, no n’està permesa la utilització, reproducció, alteració i/o difusió per terceres persones. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho comuniqueu immediatament per aquesta mateixa via i que el destruïu. Les expressions o els comentaris són responsabilitat de l’autor/a i no representen necessàriament l’Ajuntament de Terrassa.
Este correo electrónico se dirige exclusivamente a su destinatario y puede contener información confidencial del Ayuntamiento de Terrassa. Su contenido es para el uso exclusivo de las personas destinatarias y, consecuentemente, no está permitida su utilización, reproducción, alteración y/o difusión por terceras personas. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo comunique inmediatamente por esta misma vía y proceda a la destrucción del mismo. Las expresiones y comentarios son responsabilidad del autor/a y no representan necesariamente al Ayuntamiento de Terrassa.
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.ecoxarxes.cat/pipermail/vallesoc/attachments/20170315/7772d387/attachment.html>


Més informació sobre la llista de correu Vallesoc