[EX-Emporda] Gestió ecològica de plagues

David C dacolinas a yahoo.com
dij set 17 12:02:39 CEST 2015


 Hola companys,

 Des del projecte Caliptre tenim bones notícies!!! Recentment hem adquirit l'equip necessari per realitzar tractaments fitosanitaris, i seguint la mateixa línia de treball que hem estat portant des de que varem iniciar el projecte, treballant per tenir cura de les vostres plantes sense utilitzar productes tòxics, incorporem el servei de realitzar tractaments fitosanitaris ecològics.

 Amb l'equip que tenim podem tractar tot tipus de plantes (arbres, tanques vegetals, cultius d'horta, gespes...) Com ja sabeu fins ara oferíem el servei d'assessorament sobre com gestionar les plagues en els vostres cultius, a partir d'ara aquest servei quedarà inclòs amb el tractament o sigui que si arribem a un acord per realitzar el tractament, l'assessorament us el realitzem sense cap cost.

 Com ja us comentava l'equip s'utilitzarà exclusivament per realitzar tractaments ecològics o sigui que no us heu de preocupar perquè hi pugui haver contaminació amb productes tòxics utilitzats en el mateix equip.

 Per qualsevol consulta us podeu posar en contacte amb nosaltres per els canals habituals.

 Salutacions,

David Colinas
CaliptraJardineriasostenible, agricultura regenerativa, permaculturawww.caliptracic.wordpress.comdacolinas a yahoo.com680 159 741
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.ecoxarxes.cat/pipermail/emporda/attachments/20150917/3ca1b49d/attachment-0001.html>


More information about the Emporda mailing list