[Ecoxarxa del Bages] Aquest Diumenge 25 Mercat a Camps (Fonollosa)

Amalia amalia a topomira.com
dis gen 24 00:06:25 CET 2015


Recordeu !

Aquest diumenge 25 de Gener inaugurem l’any estraperlista amb mercat al poble de Camps, Fonollosa. L’eix temàtic d’aquest mercat serà l’alimentació i la salut. A les 11:30h tindrem la xerrada Perdre pes amb salut a càrrec de Patrícia Balaguer, biòloga, naturòpata i coach nutricional, a les 12:30h el taller Els perills del sucre amagat en els aliments. Quines alternatives tenim?, taller pràctic a càrrec de la dietista-nutricionista especialitzada en sobrepès i esport Laura Pérez on analitzarem els sucres d’aliments de conum habitual i finalment projectarem el documental ¿Qué comemos hoy?, produït fa uns anys per Canal+, que compara les agricultures intesiva i ecològica a Espanya. I el més important, podrem posar en pràctica els consells per a una alimentació sana gràcies a la tradicional paella vegetariana per dinar i gràcies als i les paradistes que ens portin productes alimentaris artesanals, locals, ecològics i de qualitat.

A partir de les 10h ja podrem descarregar les parades per començar a les 11h del matí. A l’hora de dinar plegarem el mercat per entrar al casal a veure la pel·lícula documental. Com sempre, si vols portar parada només cal que t’enduguis taula i cadira i et presentis a l’hora! I si tens cap dubte, escriu-nos a horabages a gmail.com.

El 2015 arriba amb novetats en els Mercats de l’Estraperlo: Ja tenim calendaritzats tots els mercats, que seran l’últim diumenge dels mesos senars (gener, març, maig, juliol, setembre i novembre) i cadascun tindrà un tema que mirem que sigui adequat a l’època de l’any. Aquest és l’alimentació i la salut, i avancem que el proper serà sobre horticultura.

+Info i cartell en PDF al blog http://www.ecoxarxadelbages.org

Fins diumenge!




--------------------------------------------------------------------------------


_______________________________________________
Estraperlo mailing list
Estraperlo a llistes.moviments.net
https://llistes.moviments.net/listinfo/estraperlo
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.ecoxarxes.cat/pipermail/bages/attachments/20150124/c573a6b7/attachment.html>


More information about the Bages mailing list