[Ecoxarxa del Bages] Acta assemblea 18/10/2013

montse catalan montse a migjorn.net
dll oct 21 22:41:46 CEST 2013


Gràcies, que bona reunió!!!
www.migjorn.net
www.nacerencasa.jimdo.com




From: Esteve Badia 
Sent: Monday, October 21, 2013 9:19 PM
To: bages a llistes.ecoxarxes.cat 
Subject: [Ecoxarxa del Bages] Acta assemblea 18/10/2013


Hola! 


Envio una mica de resum del que vam dir el divendres passat. Tenim força coses entre mans!


Acta ecoxarxa 18/10/2013


Torn de neteja
Vam netejar una mica el pati de l'Ateneu i alguna coseta més.


Documental "Fabricants de futur"
Ens sembla bona iniciativa projectar aquest documental i efectivament simpatitzem amb aquest acte. Per la nostra part podem oferir l'Ateneu La Sèquia per a fer-ne una projecció.


Trobada de col·lectius del Bages
Els projectes que hi ha en marxa són: fer una revista on hi surtin tots els col·lectius participants, la pàgina web de difusió conjunta i fer una fira de col·lectius de cara a la primavera. Hem d'enviar un text breu que expliqui l'Ecoxarxa (David). Poroposem també d'ajuntar un Mercat de l'Estraperlo amb la fira quan s'escaigui i si sembla bé a la resta.


Mercats de l'Estraperlo
El passat va anar molt bé. Valorem molt positivament el fet d'ajuntar-nos amb altres mercats o actes en general per a conèixer més gent i també deixar-nos conèixer més.
El proper mercat de l'Estraperlo serà una mica inusual. El farem el dimecres 20 de novembre al matí a un lloc sorpresa. Ja donarem més detalls quan puguem.


Campanya per a comerços i professionals
Tenim un esborrany del tríptic que volem utilitzar per aquesta campanya. Es pot consultar al link: http://abonahora.files.wordpress.com/2013/10/triptic.pdf
Les fruites seran uns animalons que diuen les frases que tenen a prop. La fotografia serà un dibuix del que també hi ha un esborrany al link:
http://abonahora.files.wordpress.com/2013/10/bages-eco.pdf

A la propera assemblea discutirem les esmenes.


Ja tenim també els adhesius per a vidres (s'enganxen per la part de dins) que donarem als establiments que entrin a l'Ecoxarxa.


Proposta AMPA Escola Ítaca
L'associació de mares i pares de l'escola Ítaca es troba que algunes famílies tenen dificultats per a pagar en euros les excursions que organitzen. Tenien la idea de intercanviar les excursions per hores de feina que els pares i mares poden fer en tasques per a l'AMPA, Anant més enllà, ens proposen d'entrar a l'ecoxarxa i així els pares poden obtenir les hores per altres mitjans i així ser també un element dinamitzador de l'ecoxarxa. Ens demanen, però, poder començar endeutant-se sense passar pel procés habitual. Així podran disposar de les hores que necessiten per a pagar les famílies facin tasques per l'AMPA. Ens sembla que el plantejament del projecte és econòmicament sostenible i bo socialment, i per tant proposem que el compte de l'AMPA pugui endeutar-se un màxim de 24h. Si no ho veuen suficient en tornem a parlar.


Campanya Ateneu
Dues persones de la comissió de la campanya arran del judici contra l'Ateneu la Sèquia han vingut a l'assemblea per explicar-nos el procés i les accions que es duen a terme. El judici tindrà lloc el 22 de Novembre i fins llavors es vol dur a terme un seguit d'accions de cara a fer visible el conflicte a la ciutat i mirar així de fer pressió per a trobar-hi una solució. S'han creat diversos grups de treball: discursiu, difusió, adhesions, mediterrània. Es faran vídeos, es convocarà manifestació, es faran actes durant la mediterrània i abans del judici, es faran cartells, etc. Si hi ha més persones interessades en participar en la organització seran benvingudes.


Proposta d'augmentar el límit d'endeutament
La posposem per a la propera assemblea per manca de temps.


Propera reunió
No vam posar data!


I va arribar l'hora de sopar i vam alimentar-nos del pica-pica compartit!


Això va ser més o menys tot, si falta o sobra quelcom ja direu!


Abraçada,
Esteve
















--------------------------------------------------------------------------------


_______________________________________________
Llista de correu de l'Ecoxarxa del Bages
bages a llistes.ecoxarxes.cat
https://llistes.ecoxarxes.cat/listinfo/bages
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.ecoxarxes.cat/pipermail/bages/attachments/20131021/97730ade/attachment-0001.htm>


More information about the Bages mailing list