[Ecoxarxa del Bages] Propera assemblea, documental "Fabicants de Futur", campanya nadalenca de consum responsable i acta de la passada assemblea

montse catalan montse a migjorn.net
dll nov 25 22:43:53 CET 2013


Hola, demà ens veiem per veure el documental.
Ara vull demanar si algú té accés a alguna cadireta de nen per posar en el cotxe. En voldria una de segona... mà.

Gràcies
montse
www.migjorn.net
www.nacerencasa.jimdo.com




From: Esteve Badia 
Sent: Monday, November 25, 2013 3:51 PM
To: bages a llistes.ecoxarxes.cat 
Subject: [Ecoxarxa del Bages] Propera assemblea, documental "Fabicants de Futur", campanya nadalenca de consum responsable i acta de la passada assemblea


Hola xarxistes,


Durant l'atrafegada passada setmana s'han acumulat vàries coses relacionades amb l'Ecoxarxa: 
  1.. Recordem que la propera assemblea és aquest divendres 29, com sempre a les 20:30h a l'Ateneu la Sèquia. Hem de parlar del text del tríptic per a la campanya per a professionals (esborrany aquí i dibuix aquí), també de diversos temes relacionats amb l'ateneu, d'augmentar el límit d'endeutament i de dinamitzar la caixa d'euros.


  2.. La gent d'Irehom han programat el passi de documental "Fabricants de futur" i posterior col·loqui per demà dimarts 26 de Novembre a les 20h a l'auditori de la plana de l'Om de Manresa. Em demanen que en faci difusió per la llista perquè pot ser d'interès per la gent de la xarxa. Adjunto el cartell de l'acte. I en bona resolució aquí.


  3.. Des de la Casa Flors Sirera ens envien els programes de la campanya de consum responsable per aquest Nadal. Entre ells hi ha el mercat d'intercanvi del 30 de Novembre en el que l'ecoxarxa hi muntarem un punt d'informació. Tenim enllaços al tríptic i al cartell de la campanya.


  4.. Adjunto a continuació l'acta de l'assemblea passada, amb algunes qüestions ja caducades.
Acta assemblea 15/11/2013


1) Mercat Conscient de les Escodines
Des de l'associació de veïns de les Escodines i amb altra gent motivada estan promovent un mercat d'artesania reciclada, segona mà, art, alimentació artesanal, etc. El primer es farà el 7 de desembre i tindrà lloc a la pasarel·la sobre la Via Sant Ignasi i voltants. Cada parada cost 10€ que inclou taula, llum i assegurança. Tenen previst fer-lo periòdicament cada dos o tres mesos. Ens han vingut a explica el projecte per veure com l'ecoxarxa hi pot participar.


Valorem que seria idoni poder fer difusió de l'ecoxarxa a través d'una paradeta informativa i fer-hi una xerrada. En alguna edició posterior ens agradaria fer-hi coincidir també un mercat de l'estraperlo.


2) Mercat dimecres 20
El proper Mercat de l'Estraperlo és aquest dimecres 20 dintre la setmana de lluita en defensa de l'Ateneu popular La Sèquia que s'enfronta a un judici el divendres 22. Començarà a les 11h del matí i no faltarà la tradicional paella vegetariana. Vegeu la resta d'actes d'aquesta setmana aquí .


3) Mercat de Navàs
Una persona de l'ecoxarxa ha parlat amb l'ajuntament de Navàs per a poder fer-hi un mercat de l'Estraperlo el desembre. Sembla ser que des de l'ajuntament ens hi posen moltes facilitats i valorem que és una oferta atractiva. Serà probablement el 14 de desembre coincidint amb el mercat setmanal del poble. Ens demanen que mirem d'organitzar-hi un taller d'elaboració artesanal de productes de l'estil del taller de cervesa que es va fer a camps.


Mirarem de tirar-ho endavant. L'Amàlia i l'Esteve en fan el contacte.


4) Mercat St. Fruitós
L'ajuntament de Sant Fruitós ens ha convidat a participar en un mercat d'intercanvi i segona mà a fer difusió de l'ecoxarxa el 16 de Novembre. El Pere i l'Esteve hi van.


5) Campanya nadalenca de consum responsable
Organitzada des de la casa Flors Sirera, el 30 de Novembre a la plaça Sant Domènec es fa un mercat d'intercanvi i una fira de col·lectius que promouen el consum responsable. Ens conviden a participar-hi muntant una parada informativa. Sense acabar-ho de concretar, els de Cal Cases, el Noè, poden ser-hi.


6) Curs d'economia
El Francesc ha parlat amb la Susana i li ha semblat interessant així que podem tirar endavant el curs. Valorem que un bon format seria una sessió setmanal durant tres o quatre setmanes seguides, que caldria inscripció prèvia i que seria bo plantejar-li un esborrany de programa per al curs.


7) Propera assemblea
D'aquí a dues setmanes, el 29 de Novembre, a l'horari habitual.


8) Sopar
Com sempre per llepar-se'n els dits, i a l'hora que era, encara més!


Això és tot per avui, que no és poc!


Abraçada,
Esteve




--------------------------------------------------------------------------------


_______________________________________________
Llista de correu de l'Ecoxarxa del Bages
bages a llistes.ecoxarxes.cat
https://llistes.ecoxarxes.cat/listinfo/bages
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.ecoxarxes.cat/pipermail/bages/attachments/20131125/a4b7f2cb/attachment.htm>


More information about the Bages mailing list